Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

 

Zakelijk glasvezel voor Roosendaal, Halderberge en Rucphen

is dichterbij dan ooit!

Campagne

De campagne loopt om minimaal 30% te laten kiezen voor glasvezel

Aanleg

De aanleg van glasvezel is in voorbereiding

Glasvezel

Je hebt een glasvezelaansluiting!

Glasvezel voor de bedrijventerreinen in Roosendaal, Halderberge en Rucphen

Goed nieuws voor jou! DELTA Fiber Netwerk wil graag glasvezel aanleggen op de bedrijventerreinen in Roosendaal (Borchwerf-West, Vijfhuizenberg, Majoppeveld-Noord, Noord III en Zuid), Halderberge (Bosschendijk) en Rucphen (De Nijverhei). Wij willen jou hierover zo goed mogelijk informeren en hebben daarom de belangrijkste informatie verzameld. Als 30% van de ondernemers zich voor 30 november heeft aangemeld, worden alle bedrijven die zich hebben ingeschreven aangesloten op het nieuwe en toekomstbestendige glasvezelnetwerk.

Aanmelden kan bij een van onderstaande dienstaanbieders:

12Connect
DELTA Zakelijk
hallo,
Helden van Nu
Lantack ICT en Telecom
Sailor Telecom & ICT
Tel-it Telecom & ICT

Vrijblijvend advies

Om je zo goed mogelijk te informeren over de mogelijkheden en ons aanbod, komen wij graag persoonlijk met je in contact. Je kunt contact opnemen met Dirk van de Ven, projectmanager bedrijventerreinen, voor een geheel vrijblijvende afspraak. Dit kan via telefoonnummer 06 – 13 57 74 88 of per e-mail

Testimonial

Fleur van der Plas, GewoonFleur
"Als Roosendaalse ondernemer, designer, communicatieadviseur, verbinder, netwerker etc. ben ik afhankelijk van een snelle verbinding en kan ik me geen traag netwerk veroorloven. Andere aanbieders hebben me in het verleden al genoeg kopzorgen bezorgd en urenlange wachttijden aan de telefoon als ik weer eens geen verbinding had. Met het nieuwe normaal is een feilloze snelle verbinding onmisbaar. Denk maar aan conference calls (met het buitenland), online presentaties, verzenden van zware bestanden etc. Alleen het beste is goed genoeg."

Onze aanbieders Klik op het logo voor meer informatie.

12Connect

12Connect

12Connect was bij de oprichting in 2005 een van de eerste Voice over Internet Protocol (VoIP) providers in Nederland. In die tijd reikten de mogelijkheden van IP telefonie nog niet veel verder dan het verbinden van diverse vestigingen met elkaar, zodat onderling gratis kon worden gebeld. Toch zagen oprichters Wim van Breugel en Momo Kanouni al snel in dat de toekomst lag in telefonie via data in plaats van de traditionele dragers.

Evenwijdig aan de technologische mogelijkheden bouwden zij 12Connect stap voor stap uit tot een vooraanstaand bedrijf dat zowel particulieren als bedrijven helpt om op telecommunicatie te besparen. Doordat we de laatste technieken ook aanwenden om zelf producten te ontwikkelen, lopen we altijd voorop. Tegenwoordig bouwen we complete telefooncentrales in de cloud, waarbij we verschillende netwerken met elkaar integreren. Alles volgens de hoogste standaard en zonder kostbare investeringen.

Dat is telefonie anno nu.

Meld je nu aan!
Delta Zakelijk

Delta Zakelijk

Het maximale uit je glasvezelverbinding halen en toch geen cent teveel betalen? Dát doen particulieren én ondernemers gewoon bij DELTA. Want bij de grootste telecomprovider van Zeeland stel je zelf je Flexpakket samen. Zo bepaal je zelf waarvoor je betaalt. Nóg meer internetsnelheid? Nog meer Interactief TV kijken? Meer bellen? Meer ondernemersgemak? Bij DELTA zet je het iedere maand met één swipe aan of uit. Zo heb je altijd het Flexpakket dat bij je wensen past. En kies je altijd je eigen weg. Meer over onze diensten vindt u op www.deltazakelijk.nl

Meld je nu aan!
hallo,

hallo,

Bij hallo, beseffen we als geen ander dat goed contact met je klanten, partners, leveranciers en medewerkers het allerbelangrijkste is dat ICT jou moet bieden. Op kantoor, thuis en onderweg. Met onze online werkplekken kun je altijd en overal werken. We staan voor je klaar met persoonlijk advies, slimme oplossingen en service van mens tot mens. Oplossingen die echt werken, omdat ze voor jou werken. Wij zijn hallo, prettig kennis te maken.

Meld je nu aan!
Helden Van Nu

Helden Van Nu

Zakelijk internet moet altijd werken. Voor minder doen we het niet. Helden Van Nu is er voor winkels, kantoren, horeca, agrarische bedrijven, adviesbureaus en bedrijfsparken. Wij voor optimale kwaliteit. Wij leveren een internetverbinding waar je altijd op kunt vertrouwen, maken bellen tegen lage kosten mogelijk en zorgen voor een pinverbinding die het altijd doet. Zo kun jij zorgeloos doen waar je goed in bent. www.heldenvan.nu/

Meld je nu aan!
Lantack

Lantack

Wij als Lantackers nemen graag uw wensen in behandeling met als doel u en uw bedrijf zo goed mogelijk te ondersteunen waar nodig op het gebied van ICT. Ook voor vernieuwingen of vervanging van uw huidige ICT omgeving staan we graag voor u klaar!

Meld je nu aan!
Sailor

Sailor

We zijn ons volledig gaan specialiseren in maatwerk in bereikbaarheid, van een eerste advies en een uitgewerkt plan tot de installatie en oplevering, het onderhoud én natuurlijk aanpassingen van bestaande systemen. Onze technieken zijn desgewenst prima te integreren en laten zich ook koppelen aan bestaande automatisering en ander technische voorzieningen.

Meld je nu aan!
Tel-it

Tel-it

Glasvezel voor razendsnel internet fix je bij Tel-it!

Tel-it is premium reseller van DELTA Fiber Netwerk en nauw betrokken bij de glasvezel aanleg op de industrie terreinen in Roosendaal. Als lokale ICT & Telecom partner voor het MKB helpen wij jou graag om een juiste keuze te maken en de verbinding van de toekomst in je bedrijfspand of woning te krijgen.

Meld je nu aan!

Doe de postcodecheck!

Wil je weten wat de mogelijkheden van glasvezel op jouw adres zijn? Vul dan je postcode en huisnummer in voor meer informatie.