Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

 

Zakelijk glasvezel voor Roosendaal, Halderberge en Rucphen

is dichterbij dan ooit!

Header afbeelding
Campagne

Goed nieuws! We gaan glasvezel aanleggen.

Aanleg

De aanleg van glasvezel is in voorbereiding

Glasvezel

Je hebt een glasvezelaansluiting!

Glasvezel voor Roosendaal, Halderberge en Rucphen

Glasvezel voor Roosendaal, Halderberge en Rucphen

Goed nieuws! DELTA Fiber Netwerk wil graag glasvezel aanleggen op de bedrijventerreinen in Roosendaal (Borchwerf-West, Vijfhuizenberg, Majoppeveld-Noord, Noord III en Zuid), Halderberge (Bosschendijk) en Rucphen (De Nijverhei). Op dit moment zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor de aanleg. Heb je je aangemeld voor een glasvezelabonnement? Dan ontvang je binnenkort een brief met meer informatie.

Wil jij ook gebruik maken van supersnel zakelijk glasvezelinternet, maar heb je nog geen abonnement afgesloten? Meld je dan nu aan en betaal géén aansluitkosten.

Aanmelden kan bij onderstaande telecomaanbieders:

12Connect
DELTA Zakelijk
Lantack ICT en Telecom
Sailor Telecom & ICT
Tel-it Telecom & ICT

Glasvezelaanbod voor bewoners
Glasvezelaanbod voor bewoners

Ook de bewoners van de bedrijventerreinen in Roosendaal, Halderberge en Rucphen kunnen zich aanmelden voor supersnel glasvezelinternet! Want voor hetzelfde geld dat je nu voor je huidige verbinding betaalt, krijg je straks je eigen aansluiting die je met niemand hoeft te delen. Hierdoor is je internet altijd even stabiel en snel. Tegelijkertijd gamen, Netflixen, thuiswerken en zware bestanden up- of downloaden. Met glasvezelinternet van DELTA is dat geen enkel probleem. Bovendien kun je maandelijks je abonnement aanpassen.

Meld je nu aan bij DELTA

Testimonial

Fleur van der Plas, GewoonFleur
"Als Roosendaalse ondernemer, designer, communicatieadviseur, verbinder, netwerker etc. ben ik afhankelijk van een snelle verbinding en kan ik me geen traag netwerk veroorloven. Andere aanbieders hebben me in het verleden al genoeg kopzorgen bezorgd en urenlange wachttijden aan de telefoon als ik weer eens geen verbinding had. Met het nieuwe normaal is een feilloze snelle verbinding onmisbaar. Denk maar aan conference calls (met het buitenland), online presentaties, verzenden van zware bestanden etc. Alleen het beste is goed genoeg."

Onze aanbieders Klik op het logo voor meer informatie.

12Connect

12Connect

12Connect was bij de oprichting in 2005 een van de eerste Voice over Internet Protocol (VoIP) providers in Nederland. In die tijd reikten de mogelijkheden van IP telefonie nog niet veel verder dan het verbinden van diverse vestigingen met elkaar, zodat onderling gratis kon worden gebeld. Toch zagen oprichters Wim van Breugel en Momo Kanouni al snel in dat de toekomst lag in telefonie via data in plaats van de traditionele dragers.

Evenwijdig aan de technologische mogelijkheden bouwden zij 12Connect stap voor stap uit tot een vooraanstaand bedrijf dat zowel particulieren als bedrijven helpt om op telecommunicatie te besparen. Doordat we de laatste technieken ook aanwenden om zelf producten te ontwikkelen, lopen we altijd voorop. Tegenwoordig bouwen we complete telefooncentrales in de cloud, waarbij we verschillende netwerken met elkaar integreren. Alles volgens de hoogste standaard en zonder kostbare investeringen.

Dat is telefonie anno nu.

Meld je nu aan!
Delta Zakelijk

Delta Zakelijk

Het maximale uit je glasvezelverbinding halen en toch geen cent teveel betalen? Dát doen particulieren én ondernemers gewoon bij DELTA. Want bij de grootste telecomprovider van Zeeland stel je zelf je Flexpakket samen. Zo bepaal je zelf waarvoor je betaalt. Nóg meer internetsnelheid? Nog meer Interactief TV kijken? Meer bellen? Meer ondernemersgemak? Bij DELTA zet je het iedere maand met één swipe aan of uit. Zo heb je altijd het Flexpakket dat bij je wensen past. En kies je altijd je eigen weg.

088 002 0200

Meld je nu aan!
hallo,

hallo,

Bij hallo, beseffen we als geen ander dat goed contact met je klanten, partners, leveranciers en medewerkers het allerbelangrijkste is dat ICT jou moet bieden. Op kantoor, thuis en onderweg. Met onze online werkplekken kun je altijd en overal werken. We staan voor je klaar met persoonlijk advies, slimme oplossingen en service van mens tot mens. Oplossingen die echt werken, omdat ze voor jou werken. Wij zijn hallo, prettig kennis te maken.

Meld je nu aan!
Helden Van Nu

Helden Van Nu

Zakelijk internet moet altijd werken. Voor minder doen we het niet. Helden Van Nu is er voor winkels, kantoren, horeca, agrarische bedrijven, adviesbureaus en bedrijfsparken. Wij voor optimale kwaliteit. Wij leveren een internetverbinding waar je altijd op kunt vertrouwen, maken bellen tegen lage kosten mogelijk en zorgen voor een pinverbinding die het altijd doet. Zo kun jij zorgeloos doen waar je goed in bent. www.heldenvan.nu/

Meld je nu aan!
Lantack

Lantack

Wij als Lantackers nemen graag uw wensen in behandeling met als doel u en uw bedrijf zo goed mogelijk te ondersteunen waar nodig op het gebied van ICT. Ook voor vernieuwingen of vervanging van uw huidige ICT omgeving staan we graag voor u klaar!

Meld je nu aan!
Sailor

Sailor

We zijn ons volledig gaan specialiseren in maatwerk in bereikbaarheid, van een eerste advies en een uitgewerkt plan tot de installatie en oplevering, het onderhoud én natuurlijk aanpassingen van bestaande systemen. Onze technieken zijn desgewenst prima te integreren en laten zich ook koppelen aan bestaande automatisering en ander technische voorzieningen.

Meld je nu aan!
Tel-it

Tel-it

Glasvezel voor razendsnel internet fix je bij Tel-it!

Tel-it is premium reseller van DELTA Fiber Netwerk en nauw betrokken bij de glasvezel aanleg op de industrie terreinen in Roosendaal. Als lokale ICT & Telecom partner voor het MKB helpen wij jou graag om een juiste keuze te maken en de verbinding van de toekomst in je bedrijfspand of woning te krijgen.

Meld je nu aan!