Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

 

Zakelijk glasvezel in Noordwest-Limburg

is dichterbij dan ooit!

Campagne

Goed nieuws! We gaan glasvezel aanleggen.

Aanleg

De aanleg van glasvezel is in voorbereiding

Glasvezel

Je hebt een glasvezelaansluiting!

Glasvezel binnen handbereik op de bedrijventerreinen in Noordwest-Limburg

Goed nieuws voor de bedrijventerreinen in Noordwest-Limburg! Dankzij de vele aanmeldingen kan DELTA Fiber Netwerk starten met de aanleg van glasvezel. Daarmee worden de panden op de bedrijventerreinen aangesloten op ons zakelijke glasvezelnetwerk en maak je gebruik van supersnel glasvezelinternet.

Aanleg

Op dit moment wordt achter de schermen hard gewerkt aan de voorbereidingen met betrekking tot de graafwerkzaamheden. Wij verwachten je binnenkort uitgebreider te informeren over de planning, de aannemer en het aanlegproces. Zodra de werkzaamheden afgerond zijn, zal de dienstaanbieder je informeren over de vervolgstappen en hoe je de diensten kunt activeren.

Onze aanbieders Klik op het logo voor meer informatie.

A3bc

A3bc

Wij zijn A3bc Data & Telecom: een goed team ‘fanatiekelingen’ op het gebied van data & telecom. Met veel kennis van de techniek, maar ook met veel oog voor de wensen en behoeften van de klant. Wij zijn vooral sterk op het gebied van cloud telefonie, vaste telefonie en internet. Meer over de service en oplossingen van A3bc vind je op www.a3bc.eu.

Meld je nu aan!
Delta Zakelijk

Delta Zakelijk

Het maximale uit je glasvezelverbinding halen en toch geen cent teveel betalen? Dát doen particulieren én ondernemers gewoon bij DELTA. Want bij de grootste telecomprovider van Zeeland stel je zelf je Flexpakket samen. Zo bepaal je zelf waarvoor je betaalt. Nóg meer internetsnelheid? Nog meer Interactief TV kijken? Meer bellen? Meer ondernemersgemak? Bij DELTA zet je het iedere maand met één swipe aan of uit. Zo heb je altijd het Flexpakket dat bij je wensen past. En kies je altijd je eigen weg. Meer over onze diensten vindt u op www.deltazakelijk.nl

Meld je nu aan!
Helden Van Nu

Helden Van Nu

Zakelijk internet moet altijd werken. Voor minder doen we het niet. Helden Van Nu is er voor winkels, kantoren, horeca, agrarische bedrijven, adviesbureaus en bedrijfsparken. Wij voor optimale kwaliteit. Wij leveren een internetverbinding waar je altijd op kunt vertrouwen, maken bellen tegen lage kosten mogelijk en zorgen voor een pinverbinding die het altijd doet. Zo kun jij zorgeloos doen waar je goed in bent. www.heldenvan.nu/

Meld je nu aan!
Ralectro

Ralectro

Na de oprichting in 1967 is Ralectro uitgegroeid tot een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in de disciplines telefonie, cloud services, beveiliging, camerabewaking, brandmeld/ontruiming, duurzame energie en domotica. Wij bieden oplossingen voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.

Ralectro heeft bewust gekozen voor een regionale focus. Dat stelt ons in staat onze drempel laag en onze service persoonlijk te houden. Met een team van ca. 12 specialisten zijn wij u graag van dienst.

U bent van harte welkom in onze ruime showroom met vele demonstratiemogelijkheden, waar onze specialisten altijd voor u klaar staan. Is uw project wat groter van omvang? Geen probleem, dan komt een Ralectro adviseur graag bij u langs.

Op regelmatige basis vinden er in onze showroom info-avonden plaats om onze relaties in kleine groepen te informeren over de laatste mogelijkheden van de hedendaagse technieken.

Meld je nu aan!
Value360

Value360

Onze allround adviseurs bieden onafhankelijk advies.

In de telecomwereld is verandering de enige constante. Voor eindgebruikers is het daarom nagenoeg onmogelijk om alle ontwikkelingen bij te houden, laat staan om de beste keuzes te maken. De adviseurs van Value360 beschikken stuk voor stuk over jarenlange ervaring, volgen de ontwikkelingen op de voet en kennen de markt daardoor als geen ander.

Wij ondersteunen goede initiatieven zoals DELTA Fiber Netwerk van harte. Als u eenmaal een snelle verbinding hebt en prijs stelt op telecom- en/of IT diensten die niet slechts gebaseerd zijn op het beperkte aanbod van één leverancier, dan bent u bij Value360 aan het juiste adres!

Meld je nu aan!

Doe de postcodecheck!

Wil je weten wat de mogelijkheden van glasvezel op jouw adres zijn? Vul dan je postcode en huisnummer in voor meer informatie.