Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

 

Zakelijk glasvezel in Noordoost Limburg

is dichterbij dan ooit!

Header afbeelding

Ambassadeurs
Lokale verkopers

De ambassadeurs

Heb je vragen over glasvezel of over de campagne? Neem dan contact op met één van onze ambassadeurs. Zij wonen net als jij in het gebied en zetten zich gezamenlijk in om het doel te bereiken: de komst van glasvezel. Ze helpen je graag!

Wil jij zelf je steentje bijdragen aan de komst van glasvezel? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe ambassadeurs! Meld je aan bij onze ambassadeurscoördinator. 

De lokale verkopers

Kun je wel wat advies gebruiken bij je keuze voor een glasvezel-
abonnement? Of wil je bijvoorbeeld weten wat een glasvezelaansluiting betekent voor de bekabeling en apparatuur in jouw huis of bedrijf? Deze lokale elektro- en ICT-bedrijven helpen je graag. Loop eens binnen of maak een afspraak.

A3bc
A3bc
Westhoven 6, 6042NV Roermond
088 - 939 3100 www.a3bc.eu

A3bc Data & Telecom, gevestigd in Roermond, is de onafhankelijke netwerkprovider voor de zakelijke markt. Wij ontwikkelen en implementeren maatwerk oplossingen op het gebied van communicatie en IT. En daar zijn we goed in. Of het nu gaat om een cloud- of een inhouse oplossing, wij hebben altijd een toepassing die aansluit bij uw vraag. Op het gebied van internet en Voip telefonie kun je bij ons terecht. Maar ook beveiliging, wifi en private cloud koppelingen zijn voor ons gesneden koek.

AllBest Security Systems BV
AllBest Security Systems BV
Rozenobel 16A, 5986 PB Beringe
088 308 26 36 www.allbest.nl

AllBest levert een totaaloplossing voor internet, telefonie en beveiliging.

Libelnet
Libelnet
Dorpstraat 58, 5993 AP Maasbree
077 465 02 95 www.libelnet.nl

Libelnet is een ICT-dienstverlener in de regio Venlo. Libelnet is gespecialiseerd op alles op gebied van ICT van leveren/adviseren van internetverbindingen tot regelen van alles op gebied van systeembeheer, hardware en cloud-oplossingen. Wij staan zes dagen per week klaar voor onze klanten. Libelnet is onafhankelijk en adviseert graag de beste oplossingen die aansluiten bij het ICT-vraagstuk van de klant.

Mobiel Connect
Mobiel Connect
De Gruisdonk 45, 5928 RT Venlo
088 777 4567 https://mobielconnect.nl/
Ralectro
Ralectro
Koppelstraat 50, 6088 ER Roggel
0475 494 265 www.ralectro.nl

Ralectro is een erkend installatiebedrijf, gespecialiseerd in de levering en de implementatie van communicatiesystemen, zoals telefonie-, netwerk-, inbraak-, brand-, camera- en duurzame energie-installaties. Zij gebruiken kwalitatief hoogwaardige materialen tegen een scherpe prijs. Kennis, service en klantgerichtheid staan hoog in het vaandel.

Hun specialisten staan, indien noodzakelijk, 24 uur per dag voor u klaar. Door geregelde bijscholing kunnen zij de klant optimaal van dienst zijn. Steeds weer zijn zij op zoek naar nieuwe ontwikkelingen in de markt om onze dienstverlening te verbeteren!

Scaldis
Scaldis
Albert Cuypstraat 1E, 5914 XE Venlo
077 850 85 00 www.scaldis.nu

Scaldis ICT & Telecom is een onafhankelijke businesspartner in de regio Venlo. Met ruim 25 jaar ervaring bieden wij meer dan de initiële klantvraag. Functionele- en prijsvoordelen worden gerealiseerd door vaste telefonie, alarmering, mobiele telefonie en infraverbindingen op juiste wijze te combineren.

We bedienen diverse klantsegmenten van 10 tot 500 medewerkers die een device gebruiken. Het bedrijfs-DNA van Scaldis ICT & Telecom kent een gezamenlijk opgebouwde cultuur, bovengemiddeld vakmanschap en biedt 24/7 high level service.