Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

 

Zakelijk glasvezel in Maarsbergen

en Woudenberg is dichterbij dan ooit!

Campagne

Goed nieuws! We gaan glasvezel aanleggen.

Aanleg

De aanleg van glasvezel is in december 2019 gestart

Glasvezel

Je hebt een glasvezelaansluiting!

Glasvezel voor de bedrijventerreinen in Maarsbergen en Woudenberg

Glasvezel voor de bedrijventerreinen in Maarsbergen en Woudenberg

Goed nieuws voor de ondernemers van de bedrijventerreinen in Maarsbergen en Woudenberg. Supersnel zakelijk glasvezel is nu echt dichterbij dan ooit! Zowel in Maarsbergen als in Woudenberg heeft aannemer NKM de aanlegwerkzaamheden afgerond en worden nu de laatste aansluitingen gerealiseerd.

De meeste ondernemers en bewoners van de bedrijventerreinen in Maarsbergen en Woudenberg die zich aangemeld hebben, kunnen nu gebruik maken van supersnel en betrouwbaar internet via glasvezel. Heb jij al wel een aansluiting, maar kun je nog geen gebruik maken van internet? Neem dan even contact op met de telecomaanbieder waar je het glasvezelabonnement hebt afgesloten. Dan zorgen we ervoor dat jij zo snel mogelijk gebruikt kunt maken van de door jou gekozen diensten.

Onze aanbieders Klik op het logo voor meer informatie.

Delta Zakelijk

Delta Zakelijk

Speciaal voor het bedrijfsleven heeft DELTA Zakelijk haar abonnementen afgestemd op verschillende ondernemingsvormen. Of u nu zzp’er bent of een wat groter bedrijf hebt, DELTA Zakelijk werkt. Voor iedereen. DELTA Zakelijk is actief op meer dan 100 bedrijventerreinen.

088 002 0200

Meld je nu aan!
IT Beheer Nederland

IT Beheer Nederland

IT-beheer Nederland is dé IT dienstverlener voor het MKB. Het leveren en repareren van computers, het opzetten van VoIP-verbindingen, installeren van netwerkverbindingen en het implementeren van clouddiensten zoals Office 365, Azure en cloudbackup. Dit zijn zomaar een paar van de diensten waarvoor u bij IT beheer Nederland kan aankloppen. Wij werken voor diverse bedrijven in heel Nederland. Met onze remote support bent u altijd snel geholpen.

Meld je nu aan!