Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

 

Zakelijk glasvezel in Maarsbergen en Woudenberg

is dichterbij dan ooit!

Header afbeelding
Campagne

Goed nieuws! We gaan glasvezel aanleggen.

Aanleg

De aanleg van glasvezel is in december 2019 gestart

Glasvezel

Je hebt een glasvezelaansluiting!

Goed nieuws! Glasvezel voor de bedrijventerreinen in Maarsbergen en Woudenberg

Goed nieuws! Glasvezel voor de bedrijventerreinen in Maarsbergen en Woudenberg

Goed nieuws voor de ondernemers van de bedrijventerreinen in Maarsbergen en Woudenberg. Supersnel zakelijk glasvezel is onderweg! In Maarsbergen is de aanleg van het glasvezelnetwerk in volle gang. Binnen enkele weken start aannemer NKM ook met de aanleg van het bedrijventerrein in Woudenberg.

Op 23 oktober 2020 is er een Point of Presence (PoP) geplaatst in Maarsbergen. Dit is een verdeelpunt dat het glasvezelnetwerk in Maarsbergen verbindt met het landelijke netwerk. Vanuit de PoP komt de glasvezelkabel via eindverdelers uiteindelijk bij de woningen en bedrijven in de meterkast terecht.

Onze aanbieders Klik op het logo voor meer informatie.

Delta

Delta

Het maximale uit je glasvezelverbinding halen en toch geen cent teveel betalen? Dát doen particulieren én ondernemers gewoon bij DELTA. Bij de grootste telecomprovider van Zeeland stel je zelf je Flexpakket samen. Zo bepaal je zelf waarvoor je betaalt. Nóg meer internetsnelheid? Nog meer Interactief tv-kijken? Meer bellen? Meer ondernemersgemak? Bij DELTA zet je het iedere maand met één swipe aan of uit. Zo heb je altijd het Flexpakket dat bij je wensen past. En kies je altijd je eigen weg. Meer over onze diensten vind je op www.deltaglasvezel.nl 

Meld je nu aan!
Delta Zakelijk

Delta Zakelijk

Het maximale uit je glasvezelverbinding halen en toch geen cent teveel betalen? Dát doen particulieren én ondernemers gewoon bij DELTA. Want bij de grootste telecomprovider van Zeeland stel je zelf je Flexpakket samen. Zo bepaal je zelf waarvoor je betaalt. Nóg meer internetsnelheid? Nog meer Interactief TV kijken? Meer bellen? Meer ondernemersgemak? Bij DELTA zet je het iedere maand met één swipe aan of uit. Zo heb je altijd het Flexpakket dat bij je wensen past. En kies je altijd je eigen weg. 

Meld je nu aan!
IT Beheer Nederland

IT Beheer Nederland

IT-beheer Nederland is dé IT dienstverlener voor het MKB. Het leveren en repareren van computers, het opzetten van VoIP-verbindingen, installeren van netwerkverbindingen en het implementeren van clouddiensten zoals Office 365, Azure en cloudbackup. Dit zijn zomaar een paar van de diensten waarvoor u bij IT beheer Nederland kan aankloppen. Wij werken voor diverse bedrijven in heel Nederland. Met onze remote support bent u altijd snel geholpen.

Meld je nu aan!
NG-BLU Networks

NG-BLU Networks

NG-BLU Networks is dé zakelijke serviceprovider voor data en telefonie. NG-BLU Networks levert geen producten maar oplossingen, wij bieden jou de bouwstenen om de perfect passende oplossing te creëren en te beheren. En om je altijd de beste kwaliteit en de beste service te kunnen garanderen, werken wij met een netwerk van gecertificeerde lokale en regionale partners door heel Nederland. Dit betekent dat iedereen diensten kan leveren via ons op het netwerk van DELTA Fiber Netwerk. Meer over de service en oplossingen van NG-BLU Networks vind je op www.ngblunetworks.nl.

Meld je nu aan!