Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

 

Zakelijk glasvezel in Kampen en Veluwe Noord

is dichterbij dan ooit!

Header afbeelding
Campagne

De campagne loopt om minimaal 30% te laten kiezen voor glasvezel

Aanleg

De aanleg van glasvezel is in voorbereiding

Glasvezel

Je hebt een glasvezelaansluiting!

Glasvezel voor de bedrijventerreinen in Kampen en Veluwe Noord

Glasvezel voor de bedrijventerreinen in Kampen en Veluwe Noord

Goed nieuws! DELTA Fiber Netwerk wil glasvezel aanleggen op de bedrijventerreinen in de gemeenten Kampen, Elburg, Nunspeet en Oldebroek.

Wij willen jou hierover zo goed mogelijk informeren en hebben daarom de belangrijkste informatie verzameld. Als 30% van de ondernemers zich voor 15 januari 2021 heeft aangemeld, worden alle bedrijven die zich hebben ingeschreven, aangesloten op ons nieuwe en toekomstbestendige glasvezelnetwerk.

Telecomaanbieders
Telecomaanbieders

Aanmelden kan bij de volgende telecomaanbieders:

* DELTA Zakelijk

* hallo,

* Helden van Nu

* VWC Groep

* QA-ICT

* GOsensit

Vrijblijvend zakelijk glasvezeladvies
Vrijblijvend zakelijk glasvezeladvies

Om je zo goed mogelijk te informeren over de mogelijkheden en ons aanbod, komen wij graag persoonlijk met je in contact. Je kunt contact opnemen met Sietse van Dijk, projectmanager bedrijventerreinen, voor een geheel vrijblijvende afspraak. Dit kan via 06 38 61 26 25 of per e-mail.

Neem contact met mij op
Meld je nu aan en kies een cadeau
Meld je nu aan en kies een cadeau

Speciaal voor alle ondernemers die zich aanmelden voor een glasvezelabonnement hebben wij een mooi cadeau: een drone video van jouw bedrijf. Geen interesse in een drone video? Je kunt ook kiezen voor een overheerlijke taart die we bij jouw bedrijf bezorgen. 

Wil jij ook zo'n leuk cadeau ontvangen? Klik dan op de link en vul de pdf in. Print de voucher uit en geef 'm voor 15 januari 2021 af bij de telecomaanbieder waar jij je abonnement afsluit. 

Meld je aan bij een van de telecomaanbieders hieronder of benader een lokale verkoper

Onze aanbieders Klik op het logo voor meer informatie.

Delta Zakelijk

Delta Zakelijk

Het maximale uit je glasvezelverbinding halen en toch geen cent teveel betalen? Dát doen particulieren én ondernemers gewoon bij DELTA. Want bij de grootste telecomprovider van Zeeland stel je zelf je Flexpakket samen. Zo bepaal je zelf waarvoor je betaalt. Nóg meer internetsnelheid? Nog meer Interactief TV kijken? Meer bellen? Meer ondernemersgemak? Bij DELTA zet je het iedere maand met één swipe aan of uit. Zo heb je altijd het Flexpakket dat bij je wensen past. En kies je altijd je eigen weg. 

Meld je nu aan!
GOsensit

GOsensit

Meld je nu aan!
hallo,

hallo,

Bij hallo, beseffen we als geen ander dat goed contact met je klanten, partners, leveranciers en medewerkers het allerbelangrijkste is dat ICT jou moet bieden. Op kantoor, thuis en onderweg. Met onze online werkplekken kun je altijd en overal werken. We staan voor je klaar met persoonlijk advies, slimme oplossingen en service van mens tot mens. Oplossingen die echt werken, omdat ze voor jou werken. Wij zijn hallo, prettig kennis te maken.

Meld je nu aan!
Helden Van Nu

Helden Van Nu

Zakelijk internet moet altijd werken. Voor minder doen we het niet. Helden Van Nu is er voor winkels, kantoren, horeca, agrarische bedrijven, adviesbureaus en bedrijfsparken. Wij voor optimale kwaliteit. Wij leveren een internetverbinding waar je altijd op kunt vertrouwen, maken bellen tegen lage kosten mogelijk en zorgen voor een pinverbinding die het altijd doet. Zo kun jij zorgeloos doen waar je goed in bent. www.heldenvan.nu/

Meld je nu aan!
QA-ICT VWC groep

VWC groep

Meld je nu aan!

Doe de postcodecheck!

Wil je weten wat de mogelijkheden van glasvezel op jouw adres zijn? Vul dan je postcode en huisnummer in voor meer informatie.

Nieuws

Er zijn nog geen nieuwsberichten.

Agenda

Er zijn nog geen agendapunten.