Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

 

Zakelijk glasvezel in Heerenveen

en Joure is dichterbij dan ooit!

Header afbeelding
Campagne

Goed nieuws! We gaan glasvezel aanleggen.

Aanleg

De aanleg van glasvezel start in mei 2021

Glasvezel

Je hebt een glasvezelaansluiting!

Glasvezel binnen handbereik op de bedrijventerreinen in Heerenveen en Joure

Glasvezel binnen handbereik op de bedrijventerreinen in Heerenveen en Joure

Glasvezel buitenaf bedrijventerreinen heeft in samenwerking met De Fryske Mienskip op Glas een succesvolle glasvezelcampagne afgerond in Heerenveen en Joure. Daarmee is aangekondigd dat de bedrijventerreinen worden voorzien van een zakelijk glasvezelnetwerk. Zowel Glasvezel buitenaf als De Fryske Mienskip op Glas zijn onlangs overgegaan in DELTA Fiber Netwerk.

Inmiddels zijn de voorbereidingen voor de aanleg in volle gang. De verwachting is dat we in mei zullen starten met de eerste werkzaamheden in Heerenveen. We verwachten snel meer informatie te kunnen geven over Joure. Zodra er meer bekend is, zullen we dat delen op deze website.

Heeft u zich nog niet aangemeld voor een glasvezelabonnement? Doe dan snel de postcodecheck op deze website en meld u aan via één van de landelijke of lokale telecomaanbieders.

Onze aanbieders Klik op het logo voor meer informatie.

Delta Zakelijk

Delta Zakelijk

Het maximale uit je glasvezelverbinding halen en toch geen cent teveel betalen? Dát doen particulieren én ondernemers gewoon bij DELTA. Want bij de grootste telecomprovider van Zeeland stel je zelf je Flexpakket samen. Zo bepaal je zelf waarvoor je betaalt. Nóg meer internetsnelheid? Nog meer Interactief TV kijken? Meer bellen? Meer ondernemersgemak? Bij DELTA zet je het iedere maand met één swipe aan of uit. Zo heb je altijd het Flexpakket dat bij je wensen past. En kies je altijd je eigen weg. 

Meld je nu aan!
hallo,

hallo,

Bij hallo, beseffen we als geen ander dat goed contact met je klanten, partners, leveranciers en medewerkers het allerbelangrijkste is dat ICT jou moet bieden. Op kantoor, thuis en onderweg. Met onze online werkplekken kun je altijd en overal werken. We staan voor je klaar met persoonlijk advies, slimme oplossingen en service van mens tot mens. Oplossingen die echt werken, omdat ze voor jou werken. Wij zijn hallo, prettig kennis te maken.

Meld je nu aan!
Helden Van Nu

Helden Van Nu

Zakelijk internet moet altijd werken. Voor minder doen we het niet. Helden Van Nu is er voor winkels, kantoren, horeca, agrarische bedrijven, adviesbureaus en bedrijfsparken. Wij voor optimale kwaliteit. Wij leveren een internetverbinding waar je altijd op kunt vertrouwen, maken bellen tegen lage kosten mogelijk en zorgen voor een pinverbinding die het altijd doet. Zo kun jij zorgeloos doen waar je goed in bent. www.heldenvan.nu/

Meld je nu aan!
Lenex

Lenex

Lenex IT is opgericht in 2014 en gevestigd in Steenwijk. Wij staan dicht bij onze klanten en zijn snel ter plekke wanneer ondersteuning nodig is. Het is onze missie om IT gemakkelijker te maken voor bedrijven. Hiervoor richten wij ons niet alleen op de techniek, maar voorál op de mensen die deze techniek gebruiken. We denken en kijken verder, luisteren naar de vraag en doen dat stapje extra.

Make IT Easier.

Meld je nu aan!