Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

 

Supersnel glasvezel voor alle ondernemers!

Header afbeelding
Campagne

Goed nieuws! We gaan glasvezel aanleggen.

Aanleg

De aanleg van glasvezel is in voorbereiding

Glasvezel

Je hebt een glasvezelaansluiting!

Glasvezel voor de bedrijventerreinen in Ede, Veenendaal, Bennekom, Rhenen en Wageningen

Glasvezel voor de bedrijventerreinen in Ede, Veenendaal, Bennekom, Rhenen en Wageningen

De afgelopen periode heeft DELTA Fiber Netwerk via een uitgebreide campagne geïnventariseerd welke behoefte er is aan glasvezel op de geselecteerde bedrijventerreinen. Het aantal aanmeldingen is voldoende op bijna alle terreinen (uitgezonderd Klaphek in Ede en Halderbrink in Bennekom) om glasvezel aan te kunnen leggen. Dit betekent dat de ondernemers en bewoners binnenkort kunnen profiteren van de voordelen van snel glasvezelinternet.

Op dit moment zijn de voorbereidingen voor de aanleg in volle gang. De ondernemers en bewoners van de bedrijventerreinen in Ede, Wageningen, Rhenen en Veenendaal ontvangen binnenkort meer informatie over de planning en de graafwerkzaamheden. 


De volgende bedrijventerreinen krijgen supersnel en betaalbaar glasvezel:
De volgende bedrijventerreinen krijgen supersnel en betaalbaar glasvezel:

Ede: Frankeneng, Heestereng, BT A12 - Zuid, De Vallei
Wageningen: Nude 1980, Nudepark 1
Veenendaal: De Batterijen, Nijverkamp
Ederveen: bedrijventerrein Ederveen
Rhenen: Remmerden

Vrijblijvend zakelijk glasvezeladvies
Vrijblijvend zakelijk glasvezeladvies

Om je zo goed mogelijk te informeren over de mogelijkheden en ons aanbod, komen wij graag persoonlijk met je in contact. Je kunt contact opnemen met Sietse van Dijk, projectmanager bedrijventerreinen, voor een geheel vrijblijvende afspraak. Dit kan via 06 - 38 61 26 25 of per e-mail.

Neem contact met mij op

Onze aanbieders Klik op het logo voor meer informatie.

BJ Computers

BJ Computers

BJ Computers, uw specialist in betaalbare ICT-oplossingen. Beheer, connectiviteit en VOIP zonder zorgen. Wij werken met de insteek “ kan niet bestaat niet! ”.

Meld je nu aan!
Boone IT

Boone IT

Wilt u naast snel internet ook een ICT-aanspreekpunt zonder onvoorziene kosten? Dan heeft u aan Boone IT een juiste partner.

Barneveld
0342 745 745

Meld je nu aan!
Comect

Comect

Comect wil bedrijven met elkaar verbinden, door gebruik van geavanceerde technologie, tegen voordelige tarieven. Als full service intermediair hebben wij een jarenlange ervaring op het gebied van telecom, datacommunicatie en werkplekmanagement. Hiermee zijn wij de ideale gesprekspartner als het gaat om uw bedrijfscommunicatie.

Meld je nu aan!
CTS IT

CTS IT

CTS IT is dé partner voor jouw IT-werkzaamheden. Wij maken met onze veilige IT-oplossingen en zakelijk glasvezel van DELTA Fiber Netwerk het werken en leven van onze partners en haar medewerkers leuker én succesvoller!

Meld je nu aan!
Decom

Decom

Geen Gezeur Service. Dat is waar Decom voor staat. We zijn gespecialiseerd in connectiviteit en realiseren elke verbinding. Hiernaast beheren we de telecom & ICT-werkplek. Met onze kenmerkende nuchtere aanpak regelen we de boel met als resultaat: gemak, zorgeloos bereik, efficiënt en bovenal veilig werken waar je wilt.

Decom
Wilhelminastraat 35
6942 BJ Didam

Tel. 0316-282557

Meld je nu aan!
Delta Zakelijk - Gelderse Vallei - Zuid

Delta Zakelijk - Gelderse Vallei - Zuid

Het maximale uit je glasvezelverbinding halen en toch geen cent teveel betalen? Dát doen particulieren én ondernemers gewoon bij DELTA. Want bij de grootste telecomprovider van Zeeland stel je zelf je Flexpakket samen. Zo bepaal je zelf waarvoor je betaalt. Nóg meer internetsnelheid? Nog meer Interactief TV kijken? Meer bellen? Meer ondernemersgemak? Bij DELTA zet je het iedere maand met één swipe aan of uit. Zo heb je altijd het Flexpakket dat bij je wensen past. En kies je altijd je eigen weg. 

Meld je nu aan!
Easecom

Easecom

EaseCom, de partner voor stabiel, betrouwbaar zakelijk internet en VoIP-oplossingen....... úw basis voor succes. Wij leveren diensten met een hoogwaardig gebruiksgemak voor nu en in de toekomst.

Meld je nu aan!
Helden Van Nu

Helden Van Nu

Zakelijk internet moet altijd werken. Voor minder doen we het niet. Helden Van Nu is er voor winkels, kantoren, horeca, agrarische bedrijven, adviesbureaus en bedrijfsparken. Wij voor optimale kwaliteit. Wij leveren een internetverbinding waar je altijd op kunt vertrouwen, maken bellen tegen lage kosten mogelijk en zorgen voor een pinverbinding die het altijd doet. Zo kun jij zorgeloos doen waar je goed in bent. www.heldenvan.nu/

Meld je nu aan!
i4

i4

I4 levert, beheert en voorziet bedrijven van connectiviteit, beheer en security. IT voor vandaag en morgen, zonder frustraties en met hoogwaardige service.

Meld je nu aan!
ISO Groep Systems

ISO Groep Systems

Kantoordigitalisering begint bij ISO Groep. Bedrijven, scholen, apotheken, zorginstellingen en non-profit instellingen kunnen bij ons terecht voor hun printers, IT en telefonie. Wij zorgen voor de juiste samenhang tussen deze drie onderdelen. Daarmee bouwen we op een slimme manier aan jouw ideale digitale werkplek. Hoe ziet jouw ideale werkplek eruit?

Meld je nu aan!
IT Beheer Nederland

IT Beheer Nederland

IT-beheer Nederland is dé IT dienstverlener voor het MKB. Het leveren en repareren van computers, het opzetten van VoIP-verbindingen, installeren van netwerkverbindingen en het implementeren van clouddiensten zoals Office 365, Azure en cloudbackup. Dit zijn zomaar een paar van de diensten waarvoor u bij IT beheer Nederland kan aankloppen. Wij werken voor diverse bedrijven in heel Nederland. Met onze remote support bent u altijd snel geholpen.

Meld je nu aan!
Lagarde Groep

Lagarde Groep

Al 30 jaar helpen wij organisaties met het creëren van een toekomstbestendige en veilige werkomgeving. Als klant van Lagarde Groep krijgt u uw eigen klantteam als aanspreekpunt. Ervaar het gemak van persoonlijk contact.

Meld je nu aan!
LANSING_IT

LANSING_IT

Lansing ICT & Telecom staat voor korte lijnen, service, en intelligente oplossingen. Wij kijken verder dan verbindingen, telefonie en werkplekbeheer en denken graag mee bij wat het beste past bij u en uw bedrijfsprocessen.

Meld je nu aan!
Mikado IT

Mikado IT

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner als het gaat om ICT ondersteuning, aanschaf nieuwe producten of als helpdesk als u er zelf even niet uitkomt? Wij helpen u graag.

Meld je nu aan!
Nedtronics

Nedtronics

Nedtronics is uw partner voor professionele audiovisuele apparatuur waaronder ook het advies voor een glasvezelaansluiting. U kunt bij ons terecht voor onafhankelijk advies, verkoop, verhuur en installatie.

Meld je nu aan!
STH Automatisering

STH Automatisering

Een goede netwerkoplossing is niet vanzelfsprekend. Daarom leveren wij complete pakketten op het gebied van ICT, telefonie en internetverbindingen voor kleine en middelgrote bedrijven. Om de kwaliteit van hun netwerk te optimaliseren, heeft onze klant behoefte aan een meedenkende organisatie op het gebied van ICT, telefonie, netwerk en de juiste internetverbinding. Onze persoonlijke service zorgt ervoor dat u het netwerk krijgt dat naadloos aansluit op uw behoeften. Door onze flexibele instelling, kunnen wij u altijd van dienst zijn. Gewoon omdat wij begrijpen dat uw bedrijf meer is dan ICT.

Nijkerk
033 2540440

Meld je nu aan!
Telefonade

Telefonade

We leveren maatwerk voor het MKB, de overheid en particulieren. Met meer dan 15 jaar ervaring kennen we de kneepjes van het vak. Wij bieden één oplossing voor al uw communicatie. Wij staan voor:

  • uitstekende service 
  • hoge kwaliteit
  • betrouwbare dienstverlening

Kom langs om bij te praten over de actuele ontwikkelingen en laatste innovaties. Wij laten u graag kennismaken met onze mogelijkheden.

Meld je nu aan!
Telpoint

Telpoint

Telpoint maakt het verschil en dat willen wij u graag laten ervaren. Dankzij ons one-stop-shopping concept kiest u voor gemak en ontzorging. Wij bieden u een betrouwbare en duurzame relatie.

Meld je nu aan!
Van Delen Telecom

Van Delen Telecom

De telecommarkt verandert constant en dat maakt het ook zo interessant. Wij houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen. Daarnaast verdiepen wij ons in u als klant. Wat past het beste bij u? Door onze persoonlijke benadering hopen wij dat u een vertrouwd gevoel krijgt bij Van Delen.

0342 224 444
Barneveld

Meld je nu aan!
Welnet

Welnet

Voor Welnet is Secure by Design en een betrouwbare infrastructuur verzorgen een dagelijkse taak. Als Managed Service Provider kunnen wij uw organisatie ook volledig ontzorgen op het gebied van ICT. Weet u hoe de IT security van uw organisatie ervoor staat?

Meld je nu aan!