Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

 

Zakelijk glasvezel in Bronckhorst

is dichterbij dan ooit!

Campagne

Goed nieuws! We gaan glasvezel aanleggen.

Aanleg

De aanleg van glasvezel is in december 2019 gestart

Glasvezel

Je hebt een glasvezelaansluiting!

Zakelijk glasvezel in Bronckhorst ligt binnen handbereik

Zakelijk glasvezel in Bronckhorst ligt binnen handbereik

Goed nieuws voor de ondernemers van de bedrijventerreinen in de gemeente Bronckhorst. Zakelijk glasvezel in Steenderen, Vorden, Drempt, Zelhem en Hengelo (gld) is dichterbij dan ooit! De graafwerkzaamheden door aannemer BAM Infra Telecom zijn afgerond en de laatste aansluitingen worden op dit moment gerealiseerd. Binnen enkele maanden kunnen alle ondernemers die zich aangemeld hebben, gebruik maken van supersnel internet via glasvezel.

Ben jij al geruime tijd aangesloten, maar kun je nog geen gebruik maken van glasvezelinternet? Neem dan even contact op met jouw telecomaanbieder. Samen zorgen we ervoor dat je zo snel mogelijk profiteert van de door jou gekozen diensten. 

Onze aanbieders Klik op het logo voor meer informatie.

Delta Zakelijk

Delta Zakelijk

Speciaal voor het bedrijfsleven heeft DELTA Zakelijk haar abonnementen afgestemd op verschillende ondernemingsvormen. Of u nu zzp’er bent of een wat groter bedrijf hebt, DELTA Zakelijk werkt. Voor iedereen. DELTA Zakelijk is actief op meer dan 100 bedrijventerreinen.

088 002 0200

Meld je nu aan!
Helden Van Nu

Helden Van Nu

Zakelijk internet moet altijd werken. Voor minder doen we het niet. Helden Van Nu is er voor winkels, kantoren, horeca, agrarische bedrijven, adviesbureaus en bedrijfsparken. Wij voor optimale kwaliteit. Wij leveren een internetverbinding waar je altijd op kunt vertrouwen, maken bellen tegen lage kosten mogelijk en zorgen voor een pinverbinding die het altijd doet. Zo kun jij zorgeloos doen waar je goed in bent. www.heldenvan.nu/

Meld je nu aan!
Weserve

Weserve

Weserve BV is een zakelijke aanbieder gevestigd in Hengelo. Samen met lokale ICT-partners werken wij aan oplossingen in plaats van een standaardproduct voor iedereen. Alle diensten zijn te configureren als een blokkendoos, elke klant kan volledig zijn eigen pakket samenstellen voor de gewenste zakelijke diensten. Zakelijk internet onderscheidt zich door een beter servicecontract en een veel lagere overboeking. Dit gaat veel verder dan de standaard internet, telefonie en TV. Er zijn veel meer zaken denkbaar in een zakelijke omgeving, zoals gezamenlijke e-mail, contacten en agenda, camerabewaking rond het huis of bedrijf en een complete telefooncentrale in de cloud voor zowel vast als mobiel. Kijk voor meer informatie op http://weserve.nl/nl/fiberfttx/

Meld je nu aan!