Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

 

Lokale hulp

Header afbeelding

Ambassadeurs
Lokale verkopers

De ambassadeurs

Heb je vragen over glasvezel of over de campagne? Neem dan contact op met één van onze ambassadeurs. Zij wonen net als jij in het gebied en zetten zich gezamenlijk in om het doel te bereiken: de komst van glasvezel. Ze helpen je graag!

Wil jij zelf je steentje bijdragen aan de komst van glasvezel? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe ambassadeurs! Meld je aan bij onze ambassadeurscoördinator. 

De lokale verkopers

Kun je wel wat advies gebruiken bij je keuze voor een glasvezel-
abonnement? Of wil je bijvoorbeeld weten wat een glasvezelaansluiting betekent voor de bekabeling en apparatuur in jouw huis of bedrijf? Deze lokale elektro- en ICT-bedrijven helpen je graag. Loop eens binnen of maak een afspraak.

Beekman Elektro
Beekman Elektro
Stationsstraat 40, 8102 ED Raalte
0572 352 511 Beekman Elektro

Beekman Elektro is ervan overtuigd dat je meer moet bieden dan goed zijn in je werk.

U mag van ons als totaalinstallateur verwachten dat wij ons vak verstaan. Onze toegevoegde waarde is dat we als geen ander de wens van de klant kunnen vertalen naar kwalitatief hoogwaardige, innovatieve of traditionele oplossingen. Dat kan leiden tot installaties waarvan u het bestaan niet wist, maar die nog meer aan uw wensen tegemoet komen dan u vooraf vermoedde. Wij zijn voortdurend voor u op zoek naar de laatste ontwikkelingen in een snel ontwikkelende markt.

Onze prijzen zijn scherp, onze offertes duidelijk en wij hebben ECHTE VAKMENSEN. We zijn - ook tijdens de uitvoering - flexibel en hebben een 24-uurs servicedienst. We durven gerust te stellen dat ons werk pas af is, als u tevreden bent. Via deze website willen wij u een indruk geven van wat wij doen en waar wij voor staan.

WekaDATA
WekaDATA
Boeierstraat 6, 8102 HS Raalte
(0572) 38 27 79 www.wekadata.nl

WeKaDATA is specialist als het gaat om totaaloplossingen voor kantoorautomatisering, computerverbindingen, telefooncentrales en internetaansluitingen. De techniek heeft geen geheimen voor de professionals van WeKaDATA. Ook zaken aangaande organisatie en automatisering zijn in uitstekende handen.

De opdrachtgevers profiteren van forse besparingen op infrastructuur en telefoniekosten en doen nooit tevergeefs een beroep op de betrokken medewerkers van WeKaDATA, die altijd maatwerk leveren.

U bent welkom in onze showroom aan de Boeierstraat 6 in Raalte!