Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

 

Lokale hulp

Header afbeelding

Ambassadeurs
Lokale verkopers

De ambassadeurs

Heb je vragen over glasvezel of over de campagne? Neem dan contact op met één van onze ambassadeurs. Zij wonen net als jij in het gebied en zetten zich gezamenlijk in om het doel te bereiken: de komst van glasvezel. Ze helpen je graag!

Wil jij zelf je steentje bijdragen aan de komst van glasvezel? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe ambassadeurs! Meld je aan bij onze ambassadeurscoördinator. 

De lokale verkopers

Kun je wel wat advies gebruiken bij je keuze voor een glasvezel-
abonnement? Of wil je bijvoorbeeld weten wat een glasvezelaansluiting betekent voor de bekabeling en apparatuur in jouw huis of bedrijf? Deze lokale elektro- en ICT-bedrijven helpen je graag. Loop eens binnen of maak een afspraak.

Decorsign ICT & Internet
Decorsign ICT & Internet
De Vente 14, 7261 ST Ruurlo
(0573) 454109 www.decorsign.nl

ICT zit in ons hart en deze kennis delen we graag met u. Decorsign ICT & Internet levert sinds 2001 hoogwaardige ICT oplossingen voor het MKB tot 120 werkplekken. Van ad-hoc ondersteuning of werkplekbeheer tot proactief systeembeheer en monitoring. Uw ICT infrastructuur is bij ons in goede handen. Ook particulieren kunnen bij ons terecht.

Lankhof Beveiliging & Telecom
Lankhof Beveiliging & Telecom
Aalten

Lankhof Beveiliging & Telecom biedt haar klanten een totaal pakket op het gebied van telefonie (VOIP), camera- of bewakingssystemen, brandbeveiliging , WiFi netwerken etc. voor elk type klant.

Lankhof Beveiliging & Telecom bestaat al ruim 30 jaar en heeft op dit moment 22 specialisten aan het werk. Wij onderscheiden ons door uitstekende kwaliteit, service en flexibiliteit. Dit betekent niet alleen in het nakomen van contractuele afspraken, maar ook het actief en pro-actief meedenken staat bij ons hoog in het vaandel.

Op basis van uw behoeften wordt gekeken welke connectie het beste bij u past.

Met de komst van glasvezel kan er zoveel meer met bijvoorbeeld uw bewakingscamera’s, telefooncentrale, alarmsysteem, etc. Hogere snelheden betekent betere beelden, het kunnen werken in de Cloud, bediening van uw apparatuur met  uw smartphone… de mogelijkheden zijn eindeloos en we informeren u hier graag over.

Daarnaast hebben we 24 uur, 7 dagen per week service & storingsdienst actief.

U ziet, wij staan altijd voor u klaar!

Telefoonnummer: (0543) 495005

Vierde Broekdijk 13 Aalten
7122 JD Aalten

https://www.lankhof.nl
telecom@lankhof.nl

WIJ
WIJ
Expeditieweg 13, 7007 CM Doetinchem
0314-760860 www.wij-regelen.nl

WIJ is opgericht door Joost de Ruijter en is totaalleverancier van communicatie oplossingen voor de zakelijke markt. WIJ is makkelijk, duidelijk, concreet en flexibel en biedt naast internet en breedband oplossingen alle producten en diensten daaromheen zoals uw professionele telefooncentrale in de cloud maar ook mobiele telefonie geïntegreerd op het KPN of T Mobile netwerk. WIJ biedt goede WIFI en camera oplossingen, optimale bereikbaarheid, cloud ICT oplossingen. Met ruim 20 jaar ervaring op het gebied van telecommunicatie is WIJ als geen ander in staat het optimale pakket voor uw glasvezel samen te stellen. Onafhankelijk want WIJ biedt meerdere aanbieders en zoekt de juiste combinatie voor uw situatie. Bel 0543 551123 voor meer informatie of een afspraak.

Uitgebreide zakelijke ICT oplossingen biedt WIJ in samenwerking met of wordt aangeboden door De Viske ICT (Richard Hennink en zijn team).