Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

 

Ook glasvezel voor Asenray en Asselt!

02 december 2021


Goed nieuws! Ook in Asenray en Asselt gaan we starten met de aanleg van glasvezel.

Goed nieuws voor de inwoners van Asenray en Asselt. We zien veel animo voor glasvezel. Daarom starten we nu al met de aanleg van het glasvezelnetwerk. De aanleg neemt naar verwachting een jaar in beslag. Dit betekent dat eind 2022 alle klanten in Asenray en Asselt gebruik kunnen maken van glasvezeldiensten.

Glasvezelaansluiting voor alle woningen 
Tijdens de aanleg krijgen alle woningen een glasvezelaansluiting, dus ook woningen waarvan de bewoners zich (nog) niet hebben aangemeld voor een glasvezelabonnement. Hiermee bereiden we alle woningen voor op het netwerk van de toekomst. De aansluiting is nu gratis. Met een glasvezelaansluiting in jouw woning ben je alvast aangesloten op het glasvezelnetwerk en kun je op elk moment overstappen naar glasvezel. Houd dan rekening met aansluitkosten.

Voorbereidingen gestart
Voor en achter de schermen zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor de aanleg. Zo maken we het technische ontwerp van het netwerk en zoeken we naar geschikte locaties voor de verdeelpunten. Ook starten we met de eerste zichtbare graafwerkzaamheden.

Ook is de aannemer bezig met de woningschouw. Dit betekent dat de aannemer bij je langskomt om te kijken waar de aansluiting in huis komt. Uiteraard werken we volgens de RIVM richtlijnen en nemen we extra corona-maatregelen in acht. Let op: de woningschouwer kan zich altijd legitimeren met een ID-pas. Ben je niet thuis, dan laat hij een kaartje in de brievenbus achter met het verzoek om contact op te nemen.

Aannemer Circet Nederland
 De werkzaamheden worden in opdracht van DELTA Fiber Netwerk uitgevoerd door Circet Nederland. Zij communiceren voor en tijdens de aanleg met je over de aanleg, de werkzaamheden en het plaatsen van de aansluiting bij je thuis. Heb je vragen, dan kun je contact opnemen met het klantenservice van Circet Nederland. Zij helpen je graag op werkdagen en zijn bereikbaar via 077 72 01 966  of [email protected]