Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

 

Aannemer start ook de voorbereidingen in Reuver

03 december 2021


Ook in Reuver starten de voorbereidingen voor de aanleg van het glasvezelnetwerk ! Door nu te starten met deze voorbereidende werkzaamheden, kan de aannemer sneller starten als het deelnamepercentage behaald is. En kun jij binnen afzienbare tijd gebruikmaken van je glasvezelverbinding!

Vanaf komende week komt ook in Reuver de woningschouwer langs, om samen de plaats van de glasvezelaansluiting in de woning te bepalen. De aanleg van het netwerk gaat pas door als er op 8 december voldoende animo is. Door nu al voorbereidende werkzaamheden te verrichten, kan de aannemer straks sneller starten met het aanleggen van het glasvezelnetwerk.

Wat houdt een woningschouw precies in? 
Een medewerker van de aannemer komt langs om te kijken waar de glasvezelaansluiting in huis mag worden geplaatst. Dit noemen we “woningschouw”. Meestal komt de aansluiting in de meterkast, maar het kan ook op een andere locatie in de woning.  

De aannemer, Circet Nederland, huurt voor de woningschouw het bedrijf van Jos van den Akker Glasvezeltechniek in. Zij komen zonder afspraak bij u langs en kunnen zich altijd legitimeren met een ID-pas. Ook dragen zij herkenbare kleding. Uiteraard werken zij volgens de RIVM richtlijnen en nemen zij de corona-maatregelen in acht. 

Wilt u liever vooraf een afspraak inplannen of was u niet thuis? Maak dan een afspraak via [email protected]

Jouw aanmelding blijft nodig!
Je aanmelding is nodig om het vereiste deelnamepercentage te halen. Pas dan gaat de aanleg daadwerkelijk door. Wil jij glasvezel? Meld je aan vóór 8 december.

Geen abonnement, toch iemand aan de deur 
De woningschouwer komt bij alle inwoners van Reuver aan de deur. Ook wanneer bewoners (nog) geen glasvezelabonnement hebben afgesloten. Waarom doen we dit? Wij hebben alle vertrouwen in een goede afloop. Daarom starten wij nu al deze voorbereidende werkzaamheden. Zo kan de aannemer sneller starten met het aanleggen en kun je binnen afzienbare tijd gebruikmaken van je glasvezelverbinding.

Ook inwoners die nog geen abonnement hebben afgesloten krijgen dus bezoek van de aannemer! De medewerker zal vragen om medewerking om samen te bepalen waar de glasvezelkabel met het bijbehorend kastje in jouw woning geplaatst kan worden. Aan het plaatsen van dit kastje zijn géén kosten verbonden. Het is niet verplicht om een aansluiting te nemen. De medewerker van Jos van den Akker Glasvezeltechniek kan hierover meer informatie geven. Wil je alsnog geen aansluiting? Dan kun je dit bij hem /haar aangeven.

Aannemer Circet Nederland (voorheen Spitters)
Als op 8 december 25% van de inwoners zich aanmeldt voor glasvezel, geeft DELTA Fiber Netwerk aannemer Circet Nederland de opdracht het glasvezelnetwerk aan te leggen. Zij communiceren voor en tijdens de aanleg met je over de aanleg, de werkzaamheden en het plaatsen van de aansluiting bij je thuis. Heb je nu al vragen over je aansluiting? Dan kun je contact opnemen met de klantenservice van Circet Nederland. Zij helpen je graag op werkdagen tussen 08.00 en 16.30 uur en zijn bereikbaar via telefoonnummer: 077 720 19 66 of via e-mail [email protected]

Niet thuis? 
Het kan zijn dat je niet thuis bent als de aannemer bij je aan de deur komt. In dat geval laat hij een kaartje achter met het verzoek om contact op te nemen. Zo kun je een afspraak maken op een moment dat voor jou goed uitkomt.

Verwachte planning werkzaamheden
De aanleg van het glasvezelnetwerk is een flinke klus waar verschillende partijen bij betrokken zijn, denk aan gemeenten, waterschappen en grondeigenaren. Met deze partijen gaan we in gesprek om goede afspraken te maken. Bij voldoende animo op 8 december gaat de aanleg van het glasvezelnetwerk door. De verwachting is dat het aanleggen een jaar in beslag zal nemen.