Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

 

Glasvezel voor Asenray, Asselt, Beesel, Boukoul, Offenbeek & Reuver

Campagne

De campagne loopt om minimaal 25% te laten kiezen voor glasvezel

Aanleg

De aanleg van glasvezel is in voorbereiding

Glasvezel

Je hebt een glasvezelaansluiting!

Glasvezel is dichterbij dan ooit!

Glasvezel is dichterbij dan ooit!

Wat ons betreft binnenkort ook in Asenray, Asselt, Beesel, Boukoul, Offenbeek en Reuver supersnel internet! Als 25% van de inwoners 'ja' zegt tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk en vóór 8 december 2021 een abonnement afsluit bij één van de telecomaanbieders, dan komt er glasvezel!

Je kunt je aanmelden voor glasvezel door een abonnement af te sluiten voor tv, internet en/of telefonie bij één van de volgende telecomaanbieders: 

Vergelijken: stel je ideale pakket samen en vergelijk het scherpe aanbod van onze telecomaanbieders in de online glasvezel vergelijker!

Start met vergelijken!

De glasvezel infobus komt naar je toe!
De glasvezel infobus komt naar je toe!

De glasvezel infobus komt naar je toe! Tot en met 8 december staan we op verschillende dagen in Beesel, Boukoul, én Reuver. Zo kun jij dicht bij huis terecht met al je vragen over glasvezel.

De bus kun je vinden tussen 10.00 en 17.00 uur, op de volgende locaties:

  • Zaterdag 4 december: Markt in Beesel
  • Maandag 6 december: hoek Kerkstraat/Kerkweg in Boukoul
  • Dinsdag 7 december: Markt in Beesel
  • Woensdag 8 december: Pater Claretstraat 2 in Reuver

Natuurlijk werken we volgens de richtlijnen van het RIVM. 

Bezoek het Glasvezel Informatiepunt
Bezoek het Glasvezel Informatiepunt

Ons Glasvezel Informatiepunt aan de Rijksweg 36 in Reuver is geopend. 

Heb je vragen over glasvezel of wil je een abonnement afsluiten, dan verwelkomen we je graag. Je kunt bij ons binnenlopen van woensdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. 

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM. Daarom is het dragen van een mondkapje in het Glasvezel Informatiepunt verplicht.

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de voortgang van de glasvezelcampagne en de aanleg van het glasvezelnetwerk in Asenray, Asselt, Beesel, Boukoul, Offenbeek en Reuver? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Meld je hier aan

Asenray, Asselt en Boukoul verzekerden zich al van glasvezel! Ook aanmelden en zo bijdragen aan de komst van glasvezel in jouw dorp?
Aanmelden kan nog tot en met 8 december.

Onze aanbieders Klik op het logo voor meer informatie.

Caiway.nl

Caiway.nl

Wil jij ook klaar zijn voor nu én de toekomst? Kies dan voor Caiway en krijg ons superscherpe welkomstaanbod. Zo betaal je nooit te veel voor kwaliteit en kun je genieten van stabiel en razendsnel glasvezel internet en TV. Slim bekeken! Bij Caiway werken we al meer dan 40 jaar aan steeds betere internet-, televisie- en telefoniediensten met als resultaat dat we zijn uitgegroeid tot de op één na grootste glasvezelprovider van Nederland. We verwelkomen je graag als klant. Kijk op caiway.nl voor het aanbod op jouw adres.

Meld je nu aan!
Delta.nl

Delta.nl

De een wil supersnel internetten. De ander eindeloos series kijken, online gamen of onbeperkt bellen. Of misschien juist allemaal tegelijk. Met het Flexpakket van DELTA bepaal je zelf wat je aan- óf uitzet. Wij zorgen voor de installatie incl. wifi tot in de nok. Een Flexpakket begint met internet van 150 Mbps tot in sommige gebieden wel 8 Gig capaciteit via XGS-PON. Wil je er ook tv of telefonie bij? Dat kan je erbij kiezen. En wil je de volgende maand wat anders? Dan pas je dat gewoon aan. Kijk op delta.nl voor het aanbod op jouw adres.

Meld je nu aan!
Helden Van Nu

Helden Van Nu

Zakelijk internet moet altijd werken. Voor minder doen we het niet. Helden Van Nu is er voor winkels, kantoren, horeca, agrarische bedrijven, adviesbureaus en bedrijfsparken. Wij voor optimale kwaliteit. Wij leveren een internetverbinding waar je altijd op kunt vertrouwen, maken bellen tegen lage kosten mogelijk en zorgen voor een pinverbinding die het altijd doet. Zo kun jij zorgeloos doen waar je goed in bent. www.heldenvan.nu/

Meld je nu aan!
Online.nl

Online.nl

Wij zijn een landelijke aanbieder van internet, tv en bellen. Door onze samenwerking met Canal Digitaal zijn we zelfs de op twee na grootste aanbieder van tv in Nederland. Door het supersnelle en betrouwbare glasvezel-internet, onze gunstige beltarieven en het enorm uitgebreide tv-aanbod bieden we overal in Nederland het compleetste pakket voor de beste prijs. Ook bij jou, via je nieuwe glasvezelverbinding. https://actie.online.nl/gavoorglasvezel/

Meld je nu aan!