Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

 

Glasvezel voor Asenray, Asselt, Beesel, Boukoul, Offenbeek, Reuver

Header afbeelding
Campagne

De campagne loopt om minimaal 25% te laten kiezen voor glasvezel

Aanleg

De aanleg van glasvezel is in voorbereiding

Glasvezel

Je hebt een glasvezelaansluiting!

Glasvezel is dichterbij dan ooit!

Glasvezel is dichterbij dan ooit!

Wat ons betreft binnenkort ook in Asenray, Asselt, Beesel, Boukoul, Offenbeek, Reuver supersnel internet! Als 25% van de inwoners 'ja' zegt tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk en vóór 8 december 2021 een abonnement afsluit bij één van de telecomaanbieders, dan komt er glasvezel!

Je kunt je aanmelden voor glasvezel door een abonnement af te sluiten voor tv, internet en/of telefonie bij één van de volgende telecomaanbieders: 

Vergelijken: stel je ideale pakket samen en vergelijk het scherpe aanbod van onze telecomaanbieders in de online glasvezel vergelijker!

Start met vergelijken!

Informatieavonden

Een informatieavond bijwonen

Een informatieavond bijwonen

We organiseren op  18 en 21 oktober en op 2, 3 en 4 november verschillende glasvezel informatieavonden bij jou in de buurt. Daar informeren we je graag persoonlijk en kun je al je vragen stellen. De telecomaanbieders Caiway, DELTA, Helden van Nu en Online zijn op deze avonden ook aanwezig. Je bent van harte welkom op:

• Maandag 18 oktober - Boukoul,
   Café Soranus, Boven Boukoul 17
• Donderdag 21 oktober - Boukoul,
   Café Soranus, Boven Boukoul 17
• Dinsdag 2 november - Beesel,
   Eetcafé de Troubadour, Markt 7
• Woensdag 3 november - Reuver,
   De Gresbuus, Keulseweg 36
• Donderdag 4 november - Reuver,
   De Gresbuus, Keulseweg 36

Van 19.00 tot 21.30 uur kun je je bij de verschillende kraampjes laten informeren over de voordelen van glasvezel, de toekomstmogelijkheden en de diverse abonnementen.

Om 19.30 uur vindt er een algemene presentatie plaats, waarin we alle belangrijke informatie met je delen. Je hebt alle ruimte om vragen te stellen.

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en vragen je om een coronatoegangsbewijs en legitimatiebewijs te tonen.
Online een informatieavond volgen

Online een informatieavond volgen

Op maandag 8 november organiseren we om 19.30 uur een online informatieavond voor de inwoners van Asenray, Asselt, Beesel, Boukoul, Offenbeek en Reuver  

Tijdens een algemene presentatie van 45 minuten informeren wij je over de voordelen van glasvezel, de de toekomstmogelijkheden en de diverse abonnementen. Je hebt alle ruimte om online vragen te stellen.

Deze online informatieavond volg je via je computer, tablet of telefoon. Via de chat kun je direct je vragen stellen.

Klik hier om je aan te melden

Bezoek het Glasvezel Informatiepunt
Bezoek het Glasvezel Informatiepunt

Ons Glasvezel Informatiepunt aan de Rijksweg 36 in Reuver is geopend. 

Heb je vragen over glasvezel of wil je een abonnement afsluiten, dan verwelkomen we je graag. Je kunt bij ons binnenlopen van woensdag tot en met vrijdag van 11.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. 

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de voortgang van de glasvezelcampagne en de aanleg van het glasvezelnetwerk in Asenray, Asselt, Beesel, Boukoul, Offenbeek en Reuver? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Meld je hier aan

Onze aanbieders Klik op het logo voor meer informatie.

Caiway.nl

Caiway.nl

Wil jij ook klaar zijn voor nu én de toekomst? Kies dan voor Caiway en krijg ons superscherpe welkomstaanbod. Zo betaal je nooit te veel voor kwaliteit en kun je genieten van stabiel en razendsnel glasvezel internet en TV. Slim bekeken! Bij Caiway werken we al meer dan 40 jaar aan steeds betere internet-, televisie- en telefoniediensten met als resultaat dat we zijn uitgegroeid tot de op één na grootste glasvezelprovider van Nederland. We verwelkomen je graag als klant. Kijk op caiway.nl voor het aanbod op jouw adres.

Meld je nu aan!
Delta.nl

Delta.nl

De een wil supersnel internetten. De ander eindeloos series kijken, online gamen of onbeperkt bellen. Of misschien juist allemaal tegelijk. Met het Flexpakket van DELTA bepaal je zelf wat je aan- óf uitzet. Wij zorgen voor de installatie incl. wifi tot in de nok. Een Flexpakket begint met internet van 150 Mbps tot in sommige gebieden wel 8 Gig capaciteit via XGS-PON. Wil je er ook tv of telefonie bij? Dat kan je erbij kiezen. En wil je de volgende maand wat anders? Dan pas je dat gewoon aan. Kijk op delta.nl voor het aanbod op jouw adres.

Meld je nu aan!
Helden Van Nu

Helden Van Nu

Zakelijk internet moet altijd werken. Voor minder doen we het niet. Helden Van Nu is er voor winkels, kantoren, horeca, agrarische bedrijven, adviesbureaus en bedrijfsparken. Wij voor optimale kwaliteit. Wij leveren een internetverbinding waar je altijd op kunt vertrouwen, maken bellen tegen lage kosten mogelijk en zorgen voor een pinverbinding die het altijd doet. Zo kun jij zorgeloos doen waar je goed in bent. www.heldenvan.nu/

Meld je nu aan!
Online.nl

Online.nl

Wij zijn een landelijke aanbieder van internet, tv en bellen. Door onze samenwerking met Canal Digitaal zijn we zelfs de op twee na grootste aanbieder van tv in Nederland. Door het supersnelle en betrouwbare glasvezel-internet, onze gunstige beltarieven en het enorm uitgebreide tv-aanbod bieden we overal in Nederland het compleetste pakket voor de beste prijs. Ook bij jou, via je nieuwe glasvezelverbinding. https://actie.online.nl/gavoorglasvezel/

Meld je nu aan!