Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

 

Herman Herpers, MICT: “Met glasvezel heb je iets te kiezen”

30 juli 2020


Herman Herpers is met zijn bedrijf MICT in Arcen, een van de lokale verkopers voor de glasvezelcampagne in Arcen, Lomm en Velden. Hij beantwoordt graag jouw vragen over glasvezel of helpt je bij jouw aanmelding voor een glasvezelabonnement.

Herman Herpers is 20 jaar geleden begonnen als zelfstandige in de ICT. Hij was één van de lokale verkopers tijdens de glasvezelcampagne in het buitengebied en adviseert nu ook de inwoners van de kernen. Herpers: “Ik woon zelf in het buitengebied, en daar zag je met name dat de internetsnelheden erg traag waren. Ook de stabiliteit van de verbinding hield veel te wensen over. In de kernen heeft men over het algemeen een redelijke snelheid. Maar de komst van glasvezel in Arcen, Lomm en Velden is ook daar zeker een goede ontwikkeling, omdat dit het (nu beperkte) keuzeaanbod verruimd. Met glasvezel heb je iets te kiezen naast de huidige telecomaanbieders als Ziggo en KPN. En daarnaast krijg je met glasvezel ook nog eens een supersnelle en stabiele internetverbinding.”

Onafhankelijk advies
“Inwoners en ondernemers in Arcen, Lomm en Velden kunnen bij mij terecht met al hun vragen over glasvezel. Ik geef hen graag onafhankelijk advies. Twijfel je of glasvezel wel wat voor jou is? Je kunt het altijd een jaar proberen, dan heb je in elk geval de aansluiting in huis!”

Wil je meer weten over glasvezel of hulp bij het aanmelden? Neem dan contact op met MICT.