Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

 

Lokale hulp


Ambassadeurs
Lokale verkopers

De ambassadeurs

Heb je vragen over glasvezel of over de campagne? Neem dan contact op met één van onze ambassadeurs. Zij wonen net als jij in het gebied en zetten zich gezamenlijk in om het doel te bereiken: de komst van glasvezel. Ze helpen je graag!

Wil jij zelf je steentje bijdragen aan de komst van glasvezel? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe ambassadeurs! Meld je aan bij onze ambassadeurscoördinator. 

De lokale verkopers

Kun je wel wat advies gebruiken bij je keuze voor een glasvezel-
abonnement? Of wil je bijvoorbeeld weten wat een glasvezelaansluiting betekent voor de bekabeling en apparatuur in jouw huis of bedrijf? Deze lokale elektro- en ICT-bedrijven helpen je graag. Loop eens binnen of maak een afspraak.

ICTvoorjou
Sluisstraat 16, 5462 CB Veghel
085 130 1750 www.ictvoorjou.net/wie-zijn-wij

Onze missie is onze klanten ontzorgen omdat wij een zeer gevarieerd aanbod hebben in onze diensten; het bouwen of aanpassen van een website, een opschoonbeurt voor computers of laptops, het maken van back-ups, allerlei soorten reparaties, systeem- en netwerkbeheer, software, een refurbished computer of een SSD. Wij doen dit natuurlijk niet alleen, wij werken samen met ondernemers en partners om dit kwalitatief hoge aanbod te blijven leveren. Voor meer informatie kijk op onze website.

Libelnet
Dorpstraat 58, 5993 AP Maasbree
077 3030650 www.libelnet.nl

Libelnet is een ICT dienstverlener in gemeente Peel en Maas vlakbij Venlo. Libelnet is gespecialiseerd op alles op gebied van ICT van leveren/adviseren van internet-verbindingen tot regelen van alles op gebied van systeembeheer, hardware en Cloud oplossingen. Wij staan 6 dagen klaar om voor onze klanten. Libelnet is onafhankelijk en adviseert graag de beste oplossingen die aansluiten bij het ICT-vraagstuk van de klant.

MICT
Brandemolen 13, 5944 ND Arcen
077 4731817 www.mict2x.nl

MICT is een ICT-dienstverlener die zich richt op het kleinbedrijf. MIct kan behulpzaam zijn  bij selectie/aanschaf/installatie/implementatie en onderhoud van PC—netwerken, software. Daarnaast ontwikkelt MICT ook applicaties om connectiviteit tussen softwarepakketten te optimaliseren. Mict is een eenmanszaak, dat heeft voor de klanten het voordeel dat ze één aanspreekpunt hebben. 

Optie1 Tegelen
In de Beeten 21, 5931 NZ Tegelen
077 – 32 68 452 www.optie1.nl
Sat-Star
Straelseweg 6, 5911 AM Venlo
077-7850625 www.sat-star.nl/contact

Digitale tv via de satelliet

Met satelliet tv via de schotel, ontvang je honderden Nederlandse en buitenlandse digitale televisie- en radiozenders via de satelliet. Bovendien is de kwaliteit van satelliet tv door de Consumentenbond beoordeeld met het keurmerk ‘Beste HD Beeldkwaliteit’. Het grote voordeel van satelliet tv is dat hiervoor geen vaste infrastructuur (kabel) nodig is en er dus sprake is van dekking in heel Nederland. Daarnaast is het zelfs mogelijk om ook in het buitenland te genieten van Nederlandse televisie via de satelliet.

Ga je kamperen of met de caravan naar het buitenland? Of heb je een woning in het buitenland waar je tijdelijk of permanent verblijft? Dan is satelliet tv het enige alternatief om te genieten van de Nederlandse televisie.

Hoe werkt satelliet tv?

Er wordt gebruik gemaakt van drie satellieten die zich op 36.000 kilometer van de aarde bevinden. De satellieten hebben dezelfde omloopsnelheid als de aarde en hangen daardoor op een vast punt boven de evenaar. Je schotel hoeft dus maar één keer uitgericht te worden, altijd naar het zuiden.

De drie satellieten zenden verschillende zenders uit. Om satelliet tv goed te kunnen ontvangen, heb je per satelliet een kop (LNB) nodig op je schotel. Met een schotel met dubbele kop of driedubbele kop (Duo- of Triple-LNB) ontvang je dus het signaal van twee of drie satellieten.

Veel gratis zenders

Met de satellietapparatuur ontvang je standaard alle Nederlandse (HD-)zenders uit het door jou gekozen pakket. Daarnaast ontvang je een groot aantal digitale tv zenders die gratis te ontvangen zijn via de satelliet. Met de TripleSat-schotelantenne (met driedubbele kop) ontvang je als extra een groot aantal vrij te ontvangen Britse (HD-)zenders. Doordat wij deze zenders opnemen in onze zenderlijsten en ze dus automatisch ingeladen worden in je ontvanger, kun je deze heel gemakkelijk bekijken.

Superieure kwaliteit

De beeldkwaliteit van satelliet tv is veel beter dan die bij Digitenne of bij de kabel via Ziggo of UPC, doordat je het signaal direct vanaf de bron ontvangt. Zonder tussenkomst van kabels of verdeelstations. Ook ontvang je via de satelliet veel meer zenders, waarvan een groot deel in superieure HD-kwaliteit.