Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

 

Header afbeelding

Voorbereidingen aanleg kleine dorpen Apeldoorn gestart

25 januari 2021


Misschien merkt u er nog niet veel van, maar achter de schermen is de aannemer al druk bezig met de voorbereidingen voor de aanleg.

De aannemer maakt het technisch ontwerp van het netwerk en zoekt naar geschikte locaties voor de bovengrondse verdeelpunten. Als dit allemaal rond is, bestellen ze de benodigde materialen en maken ze een planning.

Verwachte planning

De aanleg van het glasvezelnetwerk in de kleine dorpen van Apeldoorn is een flinke klus waar verschillende partijen bij betrokken zijn. Denk aan gemeenten, waterschappen en grondeigenaren. Als de voorbereidingen zijn afgerond, komt de aannemer langs om te kijken waar de aansluiting in jouw woning wordt geplaatst. Je ontvangt daarvoor een aankondiging per brief. Naar verwachting starten de graafwerkzaamheden aan het einde van het eerste kwartaal of begin van het tweede kwartaal. 

De aanleg van ons netwerk

Wil je weten hoe we glasvezel aanleggen? Bekijk onze video of lees meer. Wil je het laatse nieuws direct in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Zodra de planning bekend is, volg je de status van de aanleg naar jouw adres via de postcodecheck.

Bij vragen neem je contact op met onze klantenservice.