Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

 

Glasvezel voor de bedrijventerreinen in Epe en Nunspeet

Header afbeelding
Campagne

De campagne loopt om minimaal 30% te laten kiezen voor glasvezel

Aanleg

De aanleg van glasvezel is in voorbereiding

Glasvezel

Je hebt een glasvezelaansluiting!

Supersnel glasvezel voor de bedrijventerreinen in Epe en Nunspeet

Supersnel glasvezel voor de bedrijventerreinen in Epe en Nunspeet

Goed nieuws! DELTA Fiber Netwerk wil zakelijk glasvezelinternet beschikbaar maken voor álle ondernemers en bewoners op de bedrijventerreinen in Epe en Nunspeet. Ons aanbod is geldig voor alle woningen en bedrijven op de bedrijventerreinen Kweekweg in Epe en Lepelingen I en II en Feithenhof in Nunspeet.

Wil jij ook gebruik maken van supersnel en betrouwbaar glasvezel? Meld je dan aan voor een abonnement bij een van de landelijke of lokale telecomaanbieders. Aanmelden kan tot 17 juli 2021.

Vrijblijvend zakelijk glasvezeladvies
Vrijblijvend zakelijk glasvezeladvies

Om je zo goed mogelijk te informeren over de mogelijkheden en ons aanbod, komen wij graag persoonlijk met je in contact. Je kunt contact opnemen met Thomas Vernee, projectmanager bedrijventerreinen, voor een geheel vrijblijvende afspraak. Dit kan via 06 58 08 00 58 of per e-mail.

Glasvezelaanbod voor bewoners
Glasvezelaanbod voor bewoners

Ook de bewoners van de bedrijventerreinen Kweekweg (Epe) en Lepelingen I en II en Feithenhof (Nunspeet) kunnen zich aanmelden voor supersnel glasvezelinternet. Want voor hetzelfde geld dat je nu voor je huidige verbinding betaalt, krijg je straks je eigen aansluiting die je met niemand hoeft te delen. Hierdoor is je internet altijd even stabiel en snel.

Meld je nu aan bij:
Caiway
DELTA
Kliksafe

Onze aanbieders Klik op het logo voor meer informatie.

abo-IT

abo-IT

abo-IT
Stationslaan 18B            
8071 CM Nunspeet

Meer informatie? Bel naar 0341-260809 of stuur een mailtje naar info@abo-it.nl.

Meld je nu aan!
Computerservice Mensink

Computerservice Mensink

Computerservice Mensink
Laan 53
8071 JH Nunspeet.

Meer informatie? Bel naar 0341-424182 of stuur een mailtje naar info@cgmensink.nl.

Meld je nu aan!
Delta Zakelijk

Delta Zakelijk

Het maximale uit je glasvezelverbinding halen en toch geen cent teveel betalen? Dát doen particulieren én ondernemers gewoon bij DELTA. Want bij de grootste telecomprovider van Zeeland stel je zelf je Flexpakket samen. Zo bepaal je zelf waarvoor je betaalt. Nóg meer internetsnelheid? Nog meer Interactief TV kijken? Meer bellen? Meer ondernemersgemak? Bij DELTA zet je het iedere maand met één swipe aan of uit. Zo heb je altijd het Flexpakket dat bij je wensen past. En kies je altijd je eigen weg.

088 002 0200

Meld je nu aan!
Helden Van Nu

Helden Van Nu

Zakelijk internet moet altijd werken. Voor minder doen we het niet. Helden Van Nu is er voor winkels, kantoren, horeca, agrarische bedrijven, adviesbureaus en bedrijfsparken. Wij voor optimale kwaliteit. Wij leveren een internetverbinding waar je altijd op kunt vertrouwen, maken bellen tegen lage kosten mogelijk en zorgen voor een pinverbinding die het altijd doet. Zo kun jij zorgeloos doen waar je goed in bent. www.heldenvan.nu/

Meld je nu aan!
QA-ICT

QA-ICT

QA-ICT
Ronding 19
8072 TB Nunspeet

Meer informatie? Bel naar 0341 759 555

Meld je nu aan!
Van Delen Telecom

Van Delen Telecom

De telecommarkt verandert constant en dat maakt het ook zo interessant. Wij houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen. Daarnaast verdiepen wij ons in u als klant. Wat past het beste bij u? Door onze persoonlijke benadering hopen wij dat u een vertrouwd gevoel krijgt bij Van Delen.

0342 224 444
Barneveld

Meld je nu aan!
VWC groep

VWC groep

VWC Groep
Industrieweg 75a
8071 CS Nunspeet

Meer informatie? Bel naar 0341 768 181

Meld je nu aan!