Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

 

De voordelen

van glasvezel

Header afbeelding

De voordelen van glasvezel

Voor hetzelfde geld supersnel & stabiel internet

Voor hetzelfde geld supersnel & stabiel internet

Voor glasvezel ben je vaak net zoveel geld kwijt als voor je huidige coax- of koperaansluiting maar dan mét de voordelen van glasvezel. Daarnaast zorgt een glasvezelaansluiting vaak voor een meerwaarde van je woning. Een slimme keuze dus! Ontdek het scherpe aanbod in onze vergelijker.

Met z'n allen tegelijk online

Met z'n allen tegelijk online

We doen steeds meer dingen tegelijk online. Gamen, Netflixen, bestanden downloaden, met glasvezel internet kunnen meerdere mensen in een gezin probleemloos online. Glasvezel kan namelijk oneindige hoeveelheden data aan. Hiermee ben je helemaal klaar voor nu en de toekomst!

De internetsnelheid krijgen die beloofd wordt

De internetsnelheid krijgen die beloofd wordt

Met glasvezel beschik je over je eigen aansluiting. Je hoeft jouw verbinding met niemand te delen en hebt geen last van digitale spitsuren. Zo is jouw verbinding snel en stabiel en krijg je de internetsnelheid die beloofd wordt.

Even snel up- als downloaden

Even snel up- als downloaden

Met glasvezel is de uploadsnelheid gelijk aan de downloadsnelheid. Waar uploaden bij andere verbindingen vaak wel 20 keer langer duurt dan downloaden, is dit bij glasvezel gewoon gelijk. Wel zo handig... en snel!

Gamen zonder haperen

Gamen zonder haperen

Online gamen doe je het beste met glasvezel internet, want hiermee heb je een super stabiele verbinding die hele hoge snelheden aankan. Dit betekent een snelle responstijd en géén vertragingen meer in je spel! Even een nieuw spel downloaden? Ook zo gepiept. 

Meer MB’s voor je geld

Meer MB’s voor je geld

Met glasvezel krijg je meer MB’s en sneller internet, voor vaak hetzelfde geld.

 

Wat is glasvezel?
Wat is glasvezel?

Glasvezel is een draad van glas, zo dun als een haar. Dankzij deze vezel kunnen enorme hoeveelheden data via lichtsignalen verstuurd worden in hele korte tijd en over enorme afstanden. De glasdraad is heel buigzaam en erg sterk. En een groot voordeel is dat de draad ongevoelig is voor slechte weersomstandigheden, zoals bliksem.