Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

 

Supersnel glasvezel voor alle ondernemers in Bunschoten-Spakenburg!

Header afbeelding
Campagne

Vanwege de zomervakantie is de inschrijftermijn verlengd tot 31 juli 2021

Aanleg

De aanleg van glasvezel is in voorbereiding

Glasvezel

Je hebt een glasvezelaansluiting!

Glasvezel voor de bedrijventerreinen in Bunschoten-Spakenburg

Glasvezel voor de bedrijventerreinen in Bunschoten-Spakenburg

Goed nieuws! DELTA Fiber Netwerk wil graag supersnel en betaalbaar glasvezel aanleggen voor alle ondernemers en bewoners van geselecteerde bedrijventerreinen in Bunschoten-Spakenburg. Wat ons betreft profiteren de ondernemers en bewoners binnenkort van ons supersnelle en betaalbare glasvezelinternet. Kies je ook voor glasvezel? Ruim 800.000 adressen gingen je voor. En tijdelijk betaal je geen aansluitkosten! Meld je daarom aan voor 31 juli 2021.


De volgende bedrijventerreinen maken kans op supersnel en betaalbaar glasvezel:
De volgende bedrijventerreinen maken kans op supersnel en betaalbaar glasvezel:

Bunschoten-Spakenburg

Haarbrug
Haarbrug Zuid
Haarbrug Noord
De Kronkels
De Kronkels Zuid
Zuidwenk

Vrijblijvend zakelijk glasvezeladvies
Vrijblijvend zakelijk glasvezeladvies

Om je zo goed mogelijk te informeren over de mogelijkheden en ons aanbod, komen wij graag persoonlijk met je in contact. Je kunt contact opnemen met Sietse van Dijk, projectmanager bedrijventerreinen, voor een geheel vrijblijvende afspraak. Dit kan via 06 - 38 61 26 25 of per e-mail.

Neem contact met mij op
Glasvezelaanbod voor bewoners
Glasvezelaanbod voor bewoners

Ook de bewoners van de bedrijventerreinen in Bunschoten-Spakenburg kunnen zich aanmelden voor supersnel glasvezelinternet! Want voor hetzelfde geld dat je nu voor je huidige verbinding betaalt, krijg je straks je eigen aansluiting die je met niemand hoeft te delen. Hierdoor is je internet altijd even stabiel en snel.

Meld je nu aan bij:
Caiway
DELTA
Kliksafe

Onze aanbieders Klik op het logo voor meer informatie.

Delta Zakelijk

Delta Zakelijk

Het maximale uit je glasvezelverbinding halen en toch geen cent teveel betalen? Dát doen particulieren én ondernemers gewoon bij DELTA. Want bij de grootste telecomprovider van Zeeland stel je zelf je Flexpakket samen. Zo bepaal je zelf waarvoor je betaalt. Nóg meer internetsnelheid? Nog meer Interactief TV kijken? Meer bellen? Meer ondernemersgemak? Bij DELTA zet je het iedere maand met één swipe aan of uit. Zo heb je altijd het Flexpakket dat bij je wensen past. En kies je altijd je eigen weg.

088 002 0200

Meld je nu aan!
Helden Van Nu

Helden Van Nu

Zakelijk internet moet altijd werken. Voor minder doen we het niet. Helden Van Nu is er voor winkels, kantoren, horeca, agrarische bedrijven, adviesbureaus en bedrijfsparken. Wij voor optimale kwaliteit. Wij leveren een internetverbinding waar je altijd op kunt vertrouwen, maken bellen tegen lage kosten mogelijk en zorgen voor een pinverbinding die het altijd doet. Zo kun jij zorgeloos doen waar je goed in bent. www.heldenvan.nu/

Meld je nu aan!
T-ICT

T-ICT

T-ICT staat voor actief betrokken dienstverlening. Wij werken met gecertificeerde professionals en hebben als gezamenlijk doel uw medewerkers efficiënt en productief te laten werken, door slimme inzet van ICT. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact op en wij vertellen u graag meer over wat we voor uw onderneming kunnen betekenen.

033 298 09 63
Bunschoten-Spakenburg

Meld je nu aan!
Van Delen Telecom

Van Delen Telecom

De telecommarkt verandert constant en dat maakt het ook zo interessant. Wij houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen. Daarnaast verdiepen wij ons in u als klant. Wat past het beste bij u? Door onze persoonlijke benadering hopen wij dat u een vertrouwd gevoel krijgt bij Van Delen.

0342 224 444
Barneveld

Meld je nu aan!