Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

 

Stap over naar

het glasvezeltijdperk!

Header afbeelding
Heb je hem gespot, de grote blauwe dino?
Heb je hem gespot, de grote blauwe dino?

De blauwe dino is te vinden in dorpen en steden waar wij kansen zien om de overstap te maken naar een nieuw tijdperk; een sneller en beter glasvezeltijdperk.

Met het glasvezelnetwerk van DELTA Fiber Netwerk helpen wij zo veel mogelijk huishoudens over te gaan naar het glasvezeltijdperk met al zijn voordelen. En je oude internetverbinding? Die is straks net zo verleden tijd als het dinotijdperk.

Doe je mee?
Wij houden in diverse plaatsen in het land campagnes voor de aanleg van glasvezel. Bij voldoende deelname gaan we het netwerk aanleggen. Heb je interesse? Doe hieronder de glasvezel postcodecheck en bekijk of we ook bij jou in de buurt komen!

Reeuwijk-Brug
Reeuwijk-Brug

Je kunt 'm bijna niet missen, die grote blauwe dino bij De Brug in Reeuwijk-Brug. Deze dino kondigt de komst van snel en stabiel internet via glasvezel aan. Klik op onderstaande button als je wilt weten of jouw adres ook in aanmerking komt voor een glasvezelaansluiting. 

Reeuwijk

Benieuwd naar de activiteiten in jouw regio?

Social

Volg de blauwe dino op Instagram

Volg de blauwe dino op Facebook

Facebook

Over ons

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Wij zijn DELTA Fiber Netwerk, onderdeel van een van de snelst groeiende glasvezelbedrijven van Nederland. Wij zorgen voor de aanleg en het onderhoud van glasvezel in Nederland en hebben de ambitie om zo veel mogelijk mensen toegang te bieden tot ons razendsnelle glasvezelnetwerk. Inmiddels hebben al zo'n 900.000 huishoudens en bedrijven toegang tot het landelijke netwerk van DELTA Fiber. En daar komen iedere maand nog zo’n 20.000 adressen bij. Op naar 2 miljoen huishoudens en bedrijven die in 2025 gebruik gaan maken van het allerbeste internet.

Lees verder

Wat is glasvezel?

Wat is glasvezel?

Glasvezel is een vezel van glas, zo dun als een haar. Dankzij deze vezel kunnen enorme hoeveelheden data via lichtsignalen verstuurd worden in hele korte tijd en over enorme afstanden. De glasdraad is heel buigzaam en erg sterk. En een groot voordeel is dat de draad ongevoelig is voor storingen en slechte weersomstandigheden, zoals bliksem.


Bekijk de video over glasvezel

De voordelen van glasvezel

Voor hetzelfde geld supersnel internet

Voor hetzelfde geld supersnel internet

Met z'n allen tegelijk online

Met z'n allen tegelijk online

Gamen zonder haperen

Gamen zonder haperen

Meer MB's voor je geld

Meer MB's voor je geld