Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

 

Stap over naar

het glasvezeltijdperk!

Heb je hem gespot, de grote blauwe dino?
Heb je hem gespot, de grote blauwe dino?

De blauwe dino is te vinden in dorpen en steden waar wij kansen zien om de overstap te maken naar een nieuw tijdperk; een sneller en beter glasvezeltijdperk.

Met het glasvezelnetwerk van DELTA Fiber Netwerk helpen wij zo veel mogelijk huishoudens over te gaan naar het glasvezeltijdperk met al zijn voordelen. En je oude internetverbinding? Die is straks net zo verleden tijd als het dinotijdperk.

Doe je mee?
Wij houden in diverse plaatsen in het land campagnes voor de aanleg van glasvezel. Bij voldoende deelname gaan we het netwerk aanleggen. Heb je interesse? Doe hieronder de glasvezel postcodecheck en bekijk of we ook bij jou in de buurt komen!

Zevenhuizen en Moerkapelle
Zevenhuizen en Moerkapelle

Je kunt ze bijna niet missen, die twee enorme blauwe dino's in Zevenhuizen en Moerkapelle. Ze luiden een nieuw tijdperk in; een tijdperk met supersnel en stabiel internet via glasvezel. Vul je postcode in en kijk of jouw adres ook in aanmerking komt voor glasvezel!   

Glasvezel in Zevenhuizen en Moerkapelle
Bodegraven
Bodegraven

Wat doet die blauwe dino op het Raadhuisplein in Bodegraven? Hij kondigt de komst van razendsnel internet via glasvezel aan. Als 20% van de inwoners van Bodegraven zich vóór 16 maart 2022 aanmeld bij één van de telecomproviders, dan komt er glasvezel.

Glasvezel in Bodegraven
Westervoort
Westervoort

Zomaar in het wild kom je 'm tegen in Westervoort... de blauwe dino.

Voor Westervoort kunnen langzame internetverbindingen zometeen tot het verleden horen. Net als het dinotijdperk.

Neem voor meer informatie een kijkje op de gebiedspagina voor Westervoort.

Glasvezel in Westervoort

Benieuwd naar de activiteiten in jouw regio?

Social

Volg de blauwe dino op Instagram

Volg de blauwe dino op Facebook

Facebook

Over ons

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Wij zijn DELTA Fiber Netwerk, onderdeel van een van de snelst groeiende glasvezelbedrijven van Nederland. Wij zorgen voor de aanleg en het onderhoud van glasvezel in Nederland en hebben de ambitie om zo veel mogelijk mensen toegang te bieden tot ons razendsnelle glasvezelnetwerk. Inmiddels hebben al zo'n 900.000 huishoudens en bedrijven toegang tot het landelijke netwerk van DELTA Fiber. En daar komen iedere maand nog zo’n 20.000 adressen bij. Op naar 2 miljoen huishoudens en bedrijven die in 2025 gebruik gaan maken van het allerbeste internet.

Lees verder

Wat is glasvezel?

Wat is glasvezel?

Glasvezel is een vezel van glas, zo dun als een haar. Dankzij deze vezel kunnen enorme hoeveelheden data via lichtsignalen verstuurd worden in hele korte tijd en over enorme afstanden. De glasdraad is heel buigzaam en erg sterk. En een groot voordeel is dat de draad ongevoelig is voor storingen en slechte weersomstandigheden, zoals bliksem.


Bekijk de video over glasvezel

De voordelen van glasvezel

Voor hetzelfde geld supersnel internet

Voor hetzelfde geld supersnel internet

Met z'n allen tegelijk online

Met z'n allen tegelijk online

Gamen zonder haperen

Gamen zonder haperen

Meer MB's voor je geld

Meer MB's voor je geld